Ruokapalvelut/INFO
Rantaravintola
(06) 472 4860

Kalliojärvi
Kortesluomantie 146
61550 ORISMALAOhjelmapalvelut

Meillä onnistuvat kokoukset, hääjuhlat, pikkujoulu, seminaarit,
lauluillat, eräreissut, hemmotteluillat, retket ym tapahtumat!

Ohessa esimerkkejä eri vaihtoehdoista.

Ota yhteyttä, niin teemme yhdessä onnistuneen tapahtuman!
Harri Maunuksela p. 0400 667 629
- Tanssit, Tapahtumat, Juhlat, Kokoukset
Mökkivaraukset p. (06) 472 4860

Juhlatilan kokouspaketti

kokousviihtyvyyttäKalliojärven juhlatilassa järjestät niin isot kuin pienetkin kokoukset ja seminaarit. Tilat voidaan jakaa kolmeen eri kokoiseen tilaan mm. ryhmätyöskentelyä varten. Ruokailu erinomaisesta seisovasta pöydästä kokouksen tai seminaarin lomassa antavat pohjan hyvälle kokouspäivälle.

Pyydä tarjous toiveittesi mukaisen kokouksen järjestämiseen.

Joulutunnelmaa Kalliojärven Pikkujouluista

Tule ja vietä tunnelmallinen pikkujoulu Kalliojärvellä. Erinomainen seisova pöytä, tunnelmallinen ympäristö joulukoristeineen ja -kuusineen johdattavat perinteiseen joulutunnelmaan. Ajoissa tilattu pikkujoulujuhla ehditään järjestää toiveidenne mukaan tanssimusiikkia myöden. Voitte pitää juhlat yksityisesti tai samana iltana muiden juhlijoiden kanssa. Myös oman ohjelman järjestäminen on mahdollista.

Pyydä tarjous ja kysy vapaita iltoja omalle pikkujouluporukallesi.
Tervetuloa nauttimaan joulun odotuksesta!

Virkisty, viihdy ja rentoudu Kalliojärvellä

pilkilläVietä virkistävä ja rentouttava Tyky- tai asiakastilaisuuspäivä Kalliojärvellä. Päivään sisältyy virkistävää tiimitekemistä  yhdessäoloa, maistuvaa ruokaa seisovasta pöydästä ja lopuksi rentouttavaa saunomista löylyjen hellässä hyväilyssä.
Louhosveden yllä voi vaikka testata taitojaan vaijeriradalla....
Ohjelmatoivomukset (esim sauvakävely, keppijumppa, metsäretket ) huomioidaan!
Tanssit Viihdekeskuksessa talvikaudella perjantaina ja/tai lauantaina alkavat klo 20.30. Esiintyjinä maamme tähtiartistit ja maakunnan suositut tanssittajat. Tanssiliput tarjoushintaan virkistyspäivään osallistuville.
Ryhmäkoko: 25-30 hlöä Kesto: 6 – 8 h  Toteutettavissa ympäri vuoden

Juhlat Kalliojärvellähääpari

Tule ja vietä ikimuistoiset juhlat Kalliojärvellä. Erinomainen seisova pöytä sekä tilavat juhlatilat tarjoavat hyvän mahdollisuuden järjestää niin häät, syntymäpäivät kuin sukujuhlatkin. Ajoissa tilatut juhlat ehditään järjestää toiveidenne mukaan tanssimusiikkia myöden.

Pyydä tarjous Sinun toiveittesi mukaisten juhlien järjestämiseen.
Harri Maunuksela p. 0400 667 629
- Tanssit, Tapahtumat, Juhlat, Kokoukset
 Mökkivaraukset p. (06) 472 4860

Naisten eräreissu ja hemmotteluilta

eränaisiaNaisten eräreissu tehdään Kalliojärven lähimaastoissa. Matkan varrella erätunnelmaa: yöpyminen tai evästystauko laavulla, vaellusta kallioisissa kangas- ja kuusimetsissä, peltolakeusmaisemassa tai metsäisillä reiteillä. Patikoinnin jälkeen saavutaan Kalliojärven edustussaunalle, missä vietetään rentouttava hemmotteluilta naisten kesken. Sauna on lämpimänä, kalliolouhoksen vesi virkistävänä sekä maittava ruoka valmiina.  Ilta voi jatkua tanssi-iltana Viihdekeskuksen puolella tai toivomusten mukaisen illanvietto järjestyy edustussaunalle.

”…Olipa ihanaa olla oikeen kunnolla mettäs. Ja eräreissun päälle oli mahtavaa ku päästihän saunahan, ja uimahan, ja tälläytymähän. Ja kaikki halukkahat pääsi viälä illan mittahan pistämähän jalaalla koriasti hyvän musiikin taharis…”

MökkivarauksetHemmotteluillan tilaukset yms info 
Rantaravintola (06) 4724 860

Mökkiloma hiihdellen, moottorikelkkaillen tai muuten vain luonnosta nauttien Kalliojärvellä.

kelkkaKalliojärven ympäristö tarjoaa rentouttavan ja viihtyisän lomailla myös talvella. Läheltä menee latureitit erinomaisesti hoidetuille Ylipään kuntoradalle, jossa voi perinteisesti tai luistelutyylillä kiertää vaihtelivissa maastoissa. reitit 1-2-3-5 km). Kalliohärven läheisyydestä pääset pitkiäkin moottorikelkkaretkiä merkittyjä reittejä pitkin tai voit kokeilla vaikka lumikenkäkävelyä ja avantouintia.

Kalliojärven hyvätasoiset 6-12 hlön hirsimökit tarjoavat kodikkaan majapaikan pakkastenkin keskellä. Saunan lämpö, takkatulen räiskyntä ja hvyä ateria kruunaa ulkoilun. Mökeissä on hyvin varusteltu keittiö, mutta tilauksesta ateriat järjestää Kalliojärven Rantaravintola puh (06) 4724 860

Virkisty! Viihdy! Rentoudu!

  Sivukartta Tulosta