Varausehdot

Nämä varausehdot koskevat Kalliojärven Viihde- ja Vapaa-aikakeskuksen majoituspalveluiden tilaamista, varaamista ja varattujen palveluiden peruuttamista.

Varaaminen ja maksaminen

Majoitusvarauksen voi tehdä vähintään 21-vuotias henkilö. Nimitietojen ja iän lisäksi varaajan tulee ilmoittaa osoite- ja puhelintiedot. Kun varaus on tehty, asiakkaalle lähetetään sähköpostitse automaattisesti varausvahvistus. Vuokra maksetaan avaimen noudon yhteydessä Kalliojärven Rantaravintolaan. Rantaravintolan ollessa suljettu soitetaan tarkemmat ohjeet. Jos majoituspalvelut halutaan laskutettavaksi, on siitä sovittava etukäteen.

Varauksen peruuttaminen ja muuttaminen

Peruutus on tehtävä viimeistään viikkoa ennen aiottua saapumista (ilman kustannuksia). Suosithan peruutusta puhelimitse.

  • Jos peruutus tehdään alle viikkoa ennen aiottua saapumista, laskutetaan majoitushinnasta 20 %:n peruutusmaksu
  • Mikäli peruutus tehdään vain kolme vuorokautta aikaisemmin, veloitetaan vuokrasta 40 %
  • Mikäli varaus peruutetaan kahta vuorokautta aikaisemmin, veloitetaan vuokrasta 50 %
  • Vuorokautta aikaisemmin tehdystä peruuttamisesta veloitetaan vuokrasta 60 %
  • Jollei mökkiin saavuta lainkaan varauksesta huolimatta, veloitetaan vuokrasumma kokonaisuudessaan

Mikäli asiakas haluaa muuttaa majoitusvarausta, on hänen otettava yhteyttä Kalliojärven majoitusnumeroon p. 06 472 4860.

Kalliojärven oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Kalliojärvi voi perua majoitusvarauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada jo mahdollisesti maksamansa majoitusvuokra takaisin.

Oleskelu mökillä tai maalaistalokohteessamme

Majoituskohteen avaimet noudetaan Kalliojärven Rantaravintolasta etukäteen sovittuna saapumisajankohtana. Majoituskohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 14.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Mökin vuokraan ei sisälly liinavaatteet ja pyyhkeet. Ne voi vuokrata Kalliojärven Rantaravintolasta.

Majoituskohteiden loppusiivouksesta huolehtii asiakas, ellei toisin ole sovittu. Loppusiivouksen voi tilata etukäteen Kalliojärven Rantaravintolasta.

Mikäli loppusiivousta ei ole suoritettu ja kohteen huoltaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, peritään siitä 80-120 € suuruinen siivousmaksu.

Majoituskohteeseen saa majoittua enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu esittelytekstissä vuodepaikkamääränä.

Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai irtaimistolle aiheuttamansa vahingot ja mahdollisesta korjaamisesta aiheutuneet kulut kokonaisuudessaan. Vahingoista tulee ilmoittaa Kalliojärven Rantaravintolaan.

Oikeus majoitushintojen muutoksiin

Kalliojärven Viihde- ja Vapaa-aikakeskus varaa oikeuden majoituskohteiden vuokrien ja niihin liittyvien palveluiden hintamuutoksiin.